Cerberus Rådgivning

Cerberus rågivning sker med kvalificerade, certifierade och välutbildade rådgivare. Cerberus rådgivning följer standardiserade och genomtänka processer. Cerberus rådgivning har utarbetat en process vid nya klienter som är mycket givande. På det första initiala mötet görs en situations och behovsanalys, samt en kartläggning av finansiella och personliga mål kring klienten. Därefter sammanställs och utvärderas nuvarande finansiella planering. I samband med detta lokaliseras konkreta förbättringsmöjligheter.

Nästa steg visar Cerberus hur du får en effektiv planering, det vill säga en högre och stabilare levnadsstandard. Efter det hjälper Cerberus dig att realisera och administrera de förbättringar du önskar dra nytta av. Fortsättningsvis påbörjar Cerberus den kontinuerliga uppföljningen, strategierna och arbetet med placeringarna som togs fram i Cerberus rådgivning. Cerberus kommer kontinuerligt att bevaka dina placeringar för bästa möjliga resultat.
Man kan undra om denna process genererar något värde. Enligt Cerberus rådgivning så slutar 9 av 10 konsultationer i en högre och stabilare levnadsstandard. Detta uppnås bland annat genom att Cerberus rådgivning levererar högre och stabilare värdetillväxt, lägre risk för värdefall, lägre skatt på värdeökningar, lägre kostnader och en individanpassad trygghet. Cerberus rådgivning har till dagens datum hjälpt ca 10 000 privatpersoner och företagare att få en bättre finansiell planering. Det har gjort att Cerberus rådgivning idag är den 4:e största oberoende investeringsrådgivaren gentemot privatpersoner och Cerberus är även den snabbast växande investeringsrådgivaren gentemot privatpersoner.

Cerberus har som mål att bli Sverige ledande leverantör av finansiella produkter och tjänster. Cerberus kommer även att expandera och etablera sig i större delar av landet. Kärnan i deras framgångsrecept ligger i deras oberoende ekonomiska rådgivning som fokuserar på att öka värde tpå tillångarna. Genom Cerberus rådgivning för man en finansiell rådgivning som ger dig en högre levnadsstandard samt trygga investerar med hög avkastning.

Lämna en kommentar